VLAIO 2.0

VLAIO Cybersecurity Coaching

Onze cybersecurity experts zorgen voor een grote impact in het online beveiligen van jouw KMO.
Start je Security Journey voordelig met Toreon dankzij onze partnership met VLAIO.

Waarom VLAIO?

KMO’s zetten massaal in op digitalisatie en automatisatie om te kunnen concurreren in de digitale maatschappij. Maar ze zijn vaker dan verwacht het doelwit van cybercriminaliteit: 60% van alle cyberaanvallen zijn gericht op KMO’s. Ze zijn gemakkelijke doelwitten omdat ze minder middelen (technologie en mensen) hebben om zichzelf te beschermen.
Het is dus essentieel dat KMO’s beseffen dat ze in het vizier lopen. Ze moeten klaar staan voor potentiële aanvallen. Hiervoor is de Cybersecurity Coaching van VLAIO in het leven geroepen.
Het doel van dit traject: KMO’s bewust maken van het belang van Cybersecurity en hen de middelen geven om een Security Journey te kunnen starten.
60
Van alle Cyberaanvallen zijn gericht op KMO's

Onze Oplossingen

De cybersecurity coaching van VLAIO wordt onderverdeeld in drie security trajecten. Met het Start track pakket krijg je een eerste beeld van je huidig security niveau samen met een actieplan met de volgende stappen. Het Cybersecurity Foundations pakket is het ideale pakket om te starten met jouw Security Journey. Beschikt je KMO al over een hoge maturiteit in Cybersecurity? Dan is het Advanced Cybersecurity pakket ideaal voor jouw onderneming om nog een stap verder te gaan.

Cybersecurity Start Track

Prijs te betalen door KMO 5.134 euro

Krijg een eerste beeld van je huidig security niveau en een duidelijk rapport dat zowel de business als technische risico’s beschrijft,alsook een roadmap om de belangrijkste risico’s weg te werken
Het Cybersecurity Start Track is de meest kosteneffectieve manier om je security journey te beginnen.
pexels-austin-guevara-237898

Cybersecurity Foundations

Prijs vanaf 9.900 euro

In het cybersecurity Foundations traject krijg je een volledig beeld van je huidig security niveau waar we vervolgens de meest doeltreffende controlemaatregelen implementeren.
Kortom, het Security Discovery pakket is dé beste manier om aan Cybersecurity te beginnen in jouw KMO.

Advanced Cybersecurity

Prijs vanaf 11.000 euro

Neem de volgende stap in jouw Security Journey met het Advanced Cybersecurity traject. Stijg nog verder in maturiteit met behulp van 2 verschillende trajecten, Secure Development Coaching en Security Awareness.
Onderscheid jouw KMO van de rest dankzij het Advanced Cybersecurity traject.

Hoe Toreon jouw KMO helpt

Een gesubsidieerde Security Journey wordt opgedeeld in verschillende fasen, waarin een security actieplan op maat van de KMO uitgewerkt en uitgevoerd wordt:
  • Advies – We analyseren uw huidige beveiligingspositie. We creëren dan een roadmap, op maat, om u naar het gewenste beveiligingsniveau te brengen.
  • Activatie – Wij ondersteunen de implementatie van de geprioriteerde cybersecuritymaatregelen binnen uw organisatie.
Samen met onze experten zorgen we ervoor dat jouw KMO veilig kan ondernemen.
Klaar om aan uw Journey te beginnen?

Onze klanten aan het woord

Lynxcare
tobania
De cyberveiligheid in bedrijven verhogen, dat is het doel van de Vlaamse overheid. Daarom heeft Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) 9 dienstverleners geselecteerd om kmo’s hierin te adviseren en begeleiden met elk hun eigen aanpak en expertise. Toreon is er hier één van. De 9 cybersecurity verbetertrajecten vind je op www.vlaio.be/cybersecurity .
Deze maken deel uit van het Vlaams beleidsplan cybersecurity. Meer info over het beleidsplan vind je op www.digitaletoekomst.be.
© 2022 door Toreon | Algemene voorwaarden | Cookie policy

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart