Advanced Cybersecurity

Maak van jouw KMO een ondoordringbaar doelwit.

Het Advanced Cybersecurity pakket in een notendop

Neem de volgende stap in jouw Security Journey dankzij het Advanced Cybersecurity traject. Stijg nog verder in maturiteit met behulp van 2 verschillende trajecten, Secure Development Coaching en Security Awareness.

Secure Development Coaching

Prijs te betalen door KMO 11.000 euro

pexels-olia-danilevich-4974920
Onze experts begeleiden jouw software development teams naar een hogere maturiteit met betrekking tot ‘secure development best practices’.
Dit traject zorgt ervoor dat security wordt geïntegreerd in alle fasen van je software ontwikkelingsproject en dat je in-house ontwikkelde software voldoet aan de principes van ‘security by design’.

 

Neem de volgende stap en onderscheid jouw KMO van de rest.

Security Awareness

Prijs te betalen door KMO 11.000 euro

pexels-cleyder-duque-3981798
Een menselijke fout ligt vaak aan de basis van het succesvol uitvoeren van een Cyberaanval. Kwaadaardige actoren proberen met slimme technieken (social engineering, phishing, …) de technologische maatregelen te omzeilen door zich rechtstreeks te focussen op misleidbare medewerkers.
Met dit uitbreidingspakket verhogen we het bewustzijn van medewerkers met betrekking tot informatieveiligheid risico’s en ‘best practices’, zodat de organisatie weerbaarder wordt tegen dit soort aanvallen.
Is jouw KMO nog niet voldoende beveiligd?

Bescherm mijn KMO

Siebe De Roovere
Business Unit Director / Principal Consultant

Siebe De Roovere
+32 3 329 30 13

Partnership met VLAIO: Samen bouwen aan je #digitaletoekomst.
De cyberveiligheid in bedrijven verhogen, dat is het doel van de Vlaamse overheid. Daarom heeft Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) 9 dienstverleners geselecteerd om kmo’s hierin te adviseren en begeleiden met elk hun eigen aanpak en expertise. Toreon is er hier één van. De 9 cybersecurity verbetertrajecten vind je op www.vlaio.be/cybersecurity .
Deze maken deel uit van het Vlaams beleidsplan cybersecurity. Meer info over het beleidsplan vind je op www.digitaletoekomst.be.
Nog steeds te duur? Voor beperktere security trajecten kan u beroep doen op ‘KMO Portefeuille’ subsidies, waarbij u als kleine onderneming een tussenkomst van 45%, of als middelgrote onderneming een tussenkomst van 35% kan verwachten met een maximale tussenkomst van 7.500 euro. Meer informatie? 

Onze klanten aan het woord

Lynxcare
alternativ-tobania-2

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart